Αλέξη Τσίπρα δεν έχεις περίοδο χάριτος, ώρα για δουλειά και έργα

Ισχυρή εντολή ήθελε ξανά ο Αλέξης Τσίπρας, του την έδωσαν οι πολίτες στις σημερινές εκλογές (όσοι πήγαν να ψηφίσουν γιατί η αποχή ήταν μεγάλη).

Και τώρα τι γίνεται;
Πέρα από το ότι «ξεφορτώθηκε» την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αφού η Λαϊκή Ενότητα δεν μπαίνει στη Βουλή, δεν βλέπω να αλλάζει τίποτα άλλο.
Τώρα θα κληθεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα (Μνημόνιο 3) που μας «φόρεσε» μετά το δημοψήφισμα και πριν τις εκλογές. Τι θα κάνει με τα καυτά θέματα όπως το Ασφαλιστικό, οι Συντάξεις, η Παιδεία, η Υγεία, οι Αγρότες;

Άκουσα μία ενδιαφέρουσα άποψη από ανθρώπους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές και ψήφισαν ξανά ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές εκλογές.

Ο λόγος που ψήφισαν ξανά ΣΥΡΙΖΑ είναι για να συνεχίζει το όποιο έργο ξεκίνησε, αφενός για να μην δώσουν την δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να σχηματίσει κυβέρνηση και να ακούς τον Άδωνι και την παρέα του να λέει «εμείς εφαρμόζουμε αυτά που ξεκίνησε ο Τσίπρας» και αφετέρου να μην πάει ξανά στην αντιπολίτευση ο Τσίπρας και ασκεί κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας «εγώ θα τα έκανα αλλιώς ή θα έκανα το x έτσι και το y αλλιώς».
Ήθελες να γίνεις πρωθυπουργός φίλε Αλέξη, σκάσε και κολύμπα.
Οι πολίτες σου έδωσαν για δεύτερη φορά την ευκαιρία -την πρώτη τους πούλησες με το δημοψήφισμα και τις δεύτερες εκλογές σε τόσο σύντομο διάστημα- να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και ποια η διαφορά σου από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς.
Θα κάνεις τη διαφορά; Θα φέρεις καλύτερες μέρες Αλέξη Τσίπρα για τους πολίτες αυτής της χώρας; Ή θα είσαι κι εσύ άλλο ένα λαμόγιο που θα νοιαστεί μόνο για την πάρτη του και τους «δικούς του»; 
Για να δούμε…

[photo]

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.